MC nyheder

Ups! Ninja ZX-6R-lancering afsløret før tid

Den seneste generation af Kawasaki Ninja ZX-6R på billedet herover får en ny arvtager i 2019, der allerede bliver præsenteret om halvanden måned.

Den amerikanske National Highway Traffic Safety Administration (eller NHTSA) er nok ikke i høj kurs hos Kawasaki lige p.t. Ved et uheld har de nemlig offentliggjort et brev fra motorcykelfabrikanten på deres hjemmeside med en liste over flere nye 2019-modeller, og altså blandt andet den kommende ZX-6R.

I brevet på hjemmesiden står der endda en formaning om ikke at offentliggøre listen før 11. oktober, da modellerne er underlagt embargo indtil da, og den del er altså også sneget sig med på NHTSA's hjemmeside – der har tydeligvis været lidt mandagstræthed hos det amerikanske Transportministerium.

Derfor ved vi altså nu, at Kawasaki lancerer en ny Ninja ZX-6R i USA den 11. oktober, hvilket tilfældigvis er under det årlige AIMExpo motorshow i Las Vegas. Det fremgik også af dokumentet, at den nye mellemstore Ninja bibeholder den 636-kubiks motor fra forgængeren, og at række-4'eren kommer til at yde 129 hk – en minimal forringelse ift. end forgængerens 131 hk.

Dette skyldes dog, at ZX-6R ifølge et andet dokument får en ny 3-vejs reguleret katalysator til 2019, der er med til næsten at halvere Ninjaens udledning. Det betyder, at den nye model uden problemer bør kunne leve op til Euro4-kravene, og med en forventet lavere egenvægt og en masse ny intelligent teknologi, skal 2019-versionen nok være mindst lige så hurtig som sin forgænger.

Vi er spændt på at få første glimt af Ninja ZX-6R, der formentlig vil få et mere kantet design a'la Ninja H2 og den nye Ninja 400, og vi håber på måske allerede at se den til en europæisk lancering under Intermot udstillingen i Køln den 2. oktober.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.