MC nyheder

Vær med til årets generalforsamling!

Lørdag 29. april 2023 klokken 10 er din chance for at gøre din stemme synlig for MCTC's fremtidige virke. Kom og giv din mening til kende til den årlige generalforsamling for Danmarks største motorcykelforening. 

Efter flere år med aflyste og udsatte generalforsamlinger på grund af COVID havde vi i 2022 en helt normal generalforsamling i slutningen af april måned, men der manglede noget. Der manglede fællesspisning, og der manglede muligheden for samvær og at hygge sig efter generalforsamlingen. Så det gør vi noget ved i 2023.

Nu med minimesse
I den store hal har vi arrangeret en mini mc-messe. Vi er ikke helt færdige med at lave aftaler med udstillere, men vi har planer om, at man kan møde både en motorcykelbetjent uden en bødeblok og en repræsentant fra Færdselsstyrelsen, så der er mulighed for en mere uformel snak om de forskellige love og regler, vi møder i vores hverdag. Vi vil også sørge for, at I kan møde forskellige forhandlere af sikkerhedsudstyr og udbydere af kørekurser. Mini-messen vil være åben fra klokken 10 til 13, hvor generalforsamlingen starter. Generalforsamlingen og minimessen finder sted i Støberiet, Vestre Havnevej 1, 5400 Bogense.

Når generalforsamlingen er færdig, det plejer at være ved 16-tiden, er det tid til at køre til First Camp Bogense City Nordfyn og slå teltet op eller tjekke ind i hytten, hvis man ikke gjorde det inden, man kom til Støberiet. Vi har lavet en aftale med campingpladsen om 10 % rabat ved hytteleje og et fælles område til camping. Man kontakter selv campingpladsen på tlf. 64813508 eller e-mail bogense@firstcamp.dk og oplyser navn, adresse, telefonnummer og antal personer i hytte eller telt.

Fællesspisning i Støberiet
Klokken 18 er der fællesspisning i Støberiet; deltagelse kræver forhåndstilmelding, og prisen er 200 kroner per person, der skal indbetales på MobilePay nummer 151722 HUSK at skrive dit medlemsnummer i kommentarfeltet! Når du gør det, bliver du automatisk registreret til spisning og eventuelt morgenmad, hvis du også betaler for det (se nedenfor). Efter middagen er der mulighed for hygge og socialt samvær, og vi arbejder på at arrangere et rejseforedrag eller lignende. Øl, vand og vin kan købes i Støberiet. 

For dem, der bor på First Camp Bogense City Nordfyn, arrangeres fælles morgenmad søndag morgen fra klokken 8 til 10. Vil man deltage i morgenmaden, kræves der forhåndstilmelding og prisen er 45 kroner per person, der også betales til ovenstående MobilePay med medlemsnummer.

Mød op uden tilmelding
Deltagelse i selve generalforsamlingen kræver naturligvis ikke forhåndstilmelding, og vi glæder os til at se så mange som muligt til både mini-messe, generalforsamling og efterfølgende hyggeligt samvær. Det endelige program, dagsorden og eventuelle indkomne forslag til generalforsamlingen er offentliggjort i MCTC-magasinet 02 | 2023.

Generalforsamlingen, minimessen og fællesspisningen finder sted i Støberiet, Vestre Havnevej 1, 5400 Bogense.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.