Vær social med BMW

BMW har udvidet sin internationale hjemmeside med en socialside i stil med facebook, twitter og lignende.  BMW Motorrad har netop lanceret en ny online del på den internationale hjemmeside www.bmw-motorrad.com. Den ny side hedder ”Community”, og den skal fremme det sociale fællesskab hos BMW motorcyklister – lidt a la grupper hos facebook og lignende. Opretter man sig som bruger, åbner der sig et univers af muligheder, og overordnet er BMW Motorrad Community opdelt i fire områder: TourFinder, Profile, Photos og Meet and Ride.


TourFinder giver mulighed for at planlægge kortere såvel som længere rejser rækkende over én dag til en måned eller få kilometer til mere end 10.000 km. Under Profile kan man fortælle om sig selv, uploade og dele videoer, fotos med mere og under Photos kan man uploade fotos af sig selv og vidunderet. Meet and Ride giver brugerne muligheden for at finde andre ligesindede personer og planlægge en køretur.   Generelt er BMW Motorrad Community let at bruge, og dens eneste ulempe er, at man skal være hjemmevant i enten engelsk eller tysk for at få fuldt udbytte af siden. Se mere på BMW Motorrad Community.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.