MC sport

Rossi ramt af coronavirus

Valentino Rossi er blevet testet positiv for COVID-19. Han går derved glip af weekendens MotoGP i Spanien og er i øjeblikket isoleret på sin hjemadresse i Italien.

Efter et styrt i søndagens franske MotoGP forlod Rossi Le Mans frisk og uden skader, da han 11. oktober rejste tilbage til sit hjem i Tavullia, Italien.

Tirsdag 13. oktober gennemgik Rossi den sædvanlige PCR-test, som er obligatorisk for dem, der rejser hjem imellem MotoGP-løbene – og testen viste et negativt resultat.

Men på grund af ømhed i kroppen og let feber torsdag 15. oktober blev Rossi testet igen – og her viste eftermiddagens testresultat desværre et positivt resultat.

Det betyder, at Valentino Rossi i første omgang ikke kan deltage i den kommende weekends race på Aragon i Spanien. Yamaha-kørerens situationen vil dog blive vurderet dagligt med henblik på, hvornår han kan vende tilbage til arbejdet i de kommende MotoGP-løb.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.