MC nyheder

Honda runder 400 millioner enheder

Efter 70-års produktion af motorcykler og scootere rundede Honda milepælen med produktion af 400 millioner enheder i 2019.

Hondas er i forvejen kendt som verdens største producent af motorcykler og scootere. Halvfjerds år efter deres første Dream D-Type rullede ud af fabrikken i 1949, kunne Honda samtidig fejrer 70-årsdagen for motorcykelproduktion og at de nu har rundet 400 millioner enheder over hele verden.

Honda blev grundlagt i 1948, og deres masseproduktion af motorcykler startede på Hondas første fabrik uden for Japan i Belgien 1963. Siden da har Honda udvidet sin globale produktion med 35 produktions-faciliteter placeret i 25 lande over hele Europa, Asien, Afrika og Amerika.

Honda producerer i dag en bred vifte af motorcykler og scootere til det globale marked, fra en Dunk 50 kubik, rendyrkede off-roadere som CRF 450 R, ikoner som GL 1800 Gold Wing, den nye CRF 1100 L Africa Twin og ikke mindst den nye CBR 1000 RR-R Fireblade.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.