MC nyheder

75th jubilæumsmodeller fra Vespa

Et fåtal af producenter kan prale af en mangeårig designsucces som Vespas ikoniske scootere, og den italienske fabrik fejrer 75-året med en jubilæumsserie.

Vespa indgav 23. april 1946 deres første patentansøgning, og der ruller stadig scootere i det kendte design til af samlebåndet 2021. Eksisterende Primavera- og GTS-modeller, kommer med udstyr og styling, som en fejring af deres femoghalvfjerdsårs scooter historie.

I perioden har Vespa bredt sig fra praktisk transport til livstilsmodel, og er efterhånden blevet et tidløst ikon på italiensk design, stil og teknologi.

For at fejre Vespas 75-års jubilæum er der oprettet en ny serie Vespa 75’ere med Vespa Primavera (i modellerne 50, 125 og 150) og Vespa GTS (i 125 og 300). Serien er tilgængelig fra marts, men kun i 2021 – og tilbuddet præsenteres blandt andet på vespa.com websiden og via Vespas sociale mediekanaler.

Vespa modellerne har naturligvis et karosseri i stål, og ”Giallo 75th” kommer i en original gul metallak, hvor sidepanelerne og forskærm er dekoreret med tallet 75, og har samtidig en speciel nubuck-lædersadel og fælge i grå og er tilføjet ”diamantfinish” og forkromede detaljer. Den forkromede bagagebærer er også en Vespa 75th-detalje, ligesom den runde taske, der ligner en tidstypisk reservehjulholder fra scooterens barndom. Tasken har en skulderrem, der gør den nem at bære – og klemmer på bagagebæreren med hurtigudløsningsmekanisme.

Teknologisk set præsenterer Vespa 75’eren toppen af ​​Vespa-serien, og alle modellerne i denne jubilæumsversion (med +50 kubik motor) er udstyret med et 4,3 TFT-farvedisplay og Vespa MIA-smartphoneopkobling.

GTS 300 75th er set til 69.995 kr. hos FA Moto-sport, og med i købet lover Vespa et velkomstsæt med et italiensk jacquard-silketørklæde, vintage Vespa-plade i stål, en personlig ejerbog og otte samlerpostkort med billeder fra Vespa-historiens otte årtier.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.