MC nyheder

Video: Adventure-Harley uden forklædning

Harley-Davidsons første adventure-touring-model "Pan America" forventes endeligt præsenteret senere i år, men allerede nu er en amatørvideo med modellen dukket op.

Det er over et år siden, at vi første gang skrev om den kommende adventure-Harley med navnet Pan America. Siden da er der dog ikke dukket meget nyt op omkring modellen, og derfor har vi heller ikke haft andet end de første computergenererede billeder at forholde os til.

Nu er der dog blevet offentliggjort en video på en russisk Harley-Davidson-kanal på YouTube, der viser en ny styling-prototype af modellen helt tæt på. Modellen ser ud til at være så godt som produktionsklar, og det karakteristiske design med den brede, kantede front er bibeholdt.

Videoen giver også første næroptagelse af den nye 1250-kubik V2-motor med dobbelt overliggende knastaksel, og så er det tydeligt, at Pan America får både Brembo monobloc-calibre, monobagfjeder, kædetræk og stor TFT-skærm. Resten af detaljerne må vi dog vente med, til den nye adventure-Harley bliver endeligt præsenteret, formentlig på eller umiddelbart inden EICMA-udstillingen i starten af november.

Se hele videoen herunder og smid en kommentar om, hvad du synes om designet, på vores Facebookside:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.