MC nyheder

VIDEO: Distinguished Gentleman's Ride 2021

Se eller gense dette års internationale DGR-opsamlingsvideo med flotte klip fra hele verden.

Artikelfoto: Bobislav Bob Bobisavljevic

Søndag 23. maj 2021 kørte velklædte motorcyklister verden over med i den 10. udgave af the Distinguished Gentleman's Ride (DGR).

Nu er dette års internationale opsamlingsvideo klar, og du kan se eller gense den herunder. Som en forsmag på filmen kan vi afsløre, at Aarhus – som den eneste danske DGR-by – er med allerede i begyndelsen.

En lille krølle på halen er desuden, at danske Anders Kjellerup, der igen kørte med i København i år, kom ind på en flot 15. plads blandt de bedst indsamlende kørere i hele verden. Ene mand formåede han at indsamle imponerende 8.302 euro (svarende til mere end 60.000 danske kroner), hvilket må siges at være en meget flot præstation!

Som samlet land kom Danmark ind på 14. plads med i alt 39.844 euro (cirka 300.000 kroner) over de mest indsamlende lande i verden.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.