MC nyheder

Video: Elektrisk Ducati i aktion

  • Ducati MotoE Video MCTC (2).jpg
  • Ducati MotoE Video MCTC (1).jpg
  • Ducati MotoE Video MCTC (5).jpg
  • Ducati MotoE Video MCTC (6).jpg
  • Ducati MotoE Video MCTC (4).jpg
  • Ducati MotoE Video MCTC (7).jpg
  • Ducati MotoE Video MCTC (8).jpg

Ducatis elektriske V21L-racer blev sidste uge testet på Vallelunga-banen nord for Rom, og italienerne var flinke nok til at tage videokameraet med!

Ducatis elektriske æra er i gang, efter den italienske motorcykelfabrikant i oktober måned meldte ud, at de fra 2023 ville være eneproducent af elektriske motorcykler til MotoE-racerserien. Siden da har udviklingen af deres "V21L"-prototype været i fuld gang, og nu har vi altså de første levende billeder af modellen.

Ducati kan lave flotte motorcykler, også på el! Ladeporten er gemt under sædeskallen.

I hænderne på tidligere WSBK-, MotoGP- og MotoE-kører Alex De Angelis blev den elektriske racer grundigt testet, og baseret på billederne går udviklingen den rigtige vej. Lydsporet er selvsagt en markant anden oplevelse end traditionelle Ducati-racere, men præstationerne ser spændende ud, og ifølge Ducatis eMobility-chef Roberto Canè er de på rette spor, selvom der stadig ligger masser af arbejde forude, inden starten på MotoE-sæsonen næste år.

Se den elektriske Ducati på racerbane i videoen herunder:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.