Video: Et mix af motocross og musik

Motocross-stjernen Jeremy Seewer afslører sin passion for to slags (meget forskellige) Yamaha-produkter. ​

Den 25-årige schweiziske Jeremy Seewer er nok mest kendt for sit talent på den internationale motocross-scene, hvor han kører for Monster Energy Yamaha Factory.

Her har han tidligere vundet andenpladser i FIM Motocross World Championship – først i MX2-klassen og senest i MXGP-klassen, hvor han blev nummer to på sin YZF 450 FM sidste år.

Men selvom Jeremy Seewers talent primært er på 2-hjulede motorcykler med knopdæk, så har han også en passion musik – og for at spille klaver – hvilket en for nyligt offentliggjort video også vidner om.

Se videoen herunder, hvor Seewers giver den gas på både tangenterne og den 2-hjulede, som ”tilfældigvis” begge er produceret af japanske Yamaha.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.