VIDEO: Første klip fra Long Way Up

Om under to uger får motorcykelserien Long Way Up premiere, og nu har producenter udsendt en trailer med de første levende billeder fra turen langs ryggen af Sydamerika.

Fredag den 18. september får en ny Long Way-serie premiere, 10 år efter at den forrige rejse Long Way Down blev afsluttet. Værterne Ewan McGregor og Charley Boorman har krydset 13 lande i alt slags terræn på deres tur fra Sydamerikas spids til Los Angeles, og har igen inviteret seerne med på rejsen.

I Long Way Up kører værterne 20.000 kilometer på elektriske H-D LiveWire motorcykler. 

Elektrisk eventyr
Som om det i sig selv ikke var svært nok, gennemførte de to kammerater turen på Harley-Davidsons elektriske LiveWire-motorcykler, og tilmed med elektriske Rivian pick-up'er som følgebiler. Det er én ting i Europa eller Nordamerika med efterhånden ret omfattende ladenetværk, men en helt anden sag i det sydamerikanske højland, hvilket baseret på videoen herunder også lader til at skabe nogle problemer.

Se selv i traileren og glæd dig til, at Long Way Up bliver udgivet på Apple TV+ om få dage.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.