MC underholdning

Video: H-D's politiprøve

Hvis du vil være motorcykelbetjent i Guds eget land, er der en god chance for, at det kommer til at foregå på en 400 kilos Harley. Og derfor har H-D et særligt polititræningsprogram med tilhørende forhindringsbane.

En Harley-Davidson Electra Glide virker måske ikke som den mest oplagte politimotorcykel med sin høje vægt og begrænsede nedlægningsvinkel. Alligevel er modellen nærmest blevet synonym med ordensmagten "over there", og H-D har en hel række af politimaskiner i deres nuværende modelprogram.

Af samme grund tilbyder Harley-Davidson et omfattende kørekursus til amerikanske motorcykelbetjente, der i løbet af i alt 80 timers undervisning kommer rundt om generel mc-kontrol, nedbremsning, sving, manøvrering ved lav hastighed, defensive og politispecifikke køreteknikker samt vedligehold og terminologi om motorcyklen.

Og når du har gennemgået træningen og er blevet certificeret "Police Motorcycle Operator", vil du tilsyneladende være i stand til at opbruge ét par fodhvilere per forhindringsbane for som det fremgår af videoen nedenfor, har den pågældende betjent imponerende kontrol over sin motorcykel. Vi tager hatten (eller nok nærmere hjelmen) af for ham!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.