Video: Hjemmebygget mc med V10-motor

Hvis du synes, at motoren i en Boss Hoss er lige til den lille side, så skal du tage fat i Allen Millyard, der bygger motorcykler med cylindre, som vi andre har fingre.

Måske kender du Dodge Viper, den amerikanske superbil med de klassiske fartstriber? Den har en 8000 kubiks V10-motor med omkring 500 hestekræfter, og det er den motor, som en gal amerikaner har monteret i et meget langt motorcykelstel. Selvom 10 cylindre lyder af rigeligt, overvejede skaberen Allen Millyard oprindeligt at montere V12-motoren fra en Aston Martin, men droppede det fordi motoren så for rodet ud fra siden, som jo er den mest synlige del, når man monterer den i en motorcykelramme.

V10'erne har nu også fint med overskud, Allen har haft sin motorcykel, der bærer navnet "Millyard Viper V10", oppe på intet mindre end 333 km/t uden at køre den fuldt ud. Og husk på, at der altså ikke er nogen kåbe på motorcyklen. Det tog et halvt år at bygge den, og nu hvor Allen er færdig, overvejer han at starte et nyt projekt, eventuelt med V12'eren fra en Ferrari Enzo. Så hvis du mangler en ny cykel, der skiller sig ud fra mængden, kan du jo passende give ham et kald!

Og indtil da kan du se Millyard Viper V10 i aktion i videoen herunder:

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.