Video: Kawasakis el-mc i aktion

  • Elektrisk Kawasaki MCTC 2.jpg
  • Elektrisk Kawasaki MCTC.jpg

Udviklingen af Kawasakis kommende elektriske motorcykel skrider fremad, og nu har japanerne offentliggjort en række små videoer, der viser "Endeavor"-modellen i aktion.

Sidst vi så noget til Kawasakis EV Project var på EICMA-udstillingen i november måned, hvor de første detaljer om det tekniske koncept blev offentliggjort. Her lærte vi blandt andet, at modellen ulig andre elmotorcykler benytter en gearkasse, der har fire trin. Den bruger også kædetræk i stedet for remtræk, og så er makseffekten på under 30 hk.

Altså en på nogle områder lidt atypiske elmotorcykel, selvom man bør huske på, at den endnu kun er på konceptstadiet. Andre elementer er da også mere genkendelige, eksempelvis rørgitterrammen, affjedring og bremser, der er udviklet fra nuværende Kawasaki-modeller.

Den elektriske model har fået navnet "Endeavor", men lancering er endnu et stykke væk.

Siden november har Kawasaki udviklet lystigt videre på modellen, og nu har den endda fået et navn: Endeavor. Af de nylancerede videoer fremgår det også, at den har fået en fuldkåbe, der godt nok lader til at være lånt fra tidligere Ninja-modeller, men som indikerer, at modellen i første omgang kommer som en lille sportsmodel a la Ninja 400.

Hvornår vi får en færdig el-Kawasaki at se er endnu uvist, og selvom videoerne beviser, at den sagtens kan køre, er der nok et par år endnu, før Endeavor er at finde hos forhandlerne. Se de fem korte videoer om den elektriske Kawasaki herunder:

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.