MC underholdning

VIDEO: Læn dig tilbage og nyd turen

Gav du den gas nytårsaften, og fik du måske lige lovligt meget indenfor vesten? Så har vi fundet en oplagt mini-mc-serie, som du kan slappe af til i sofaen. God fornøjelse!

Årets første dag kan være en hård at komme igennem, hvis den fik lidt for meget gas nytårsaften. Men fortvivl ej!

Vi har fundet en både afslappende og underholdende miniserie på YouTube, som du kan slappe af til her dagen derpå. Og det er selvfølgelig en miniserie med masser af motorcykler.

Serien hedder "Doin' it Baja", er fra 2012 og produceret af mediet VICE.

I otte korte afsnit følger man en gruppe unge mænd, der alle har én ting til fælles: De elsker at køre på deres Harleyer. Sammen kører de fra San Diego i det sydlige Californien til sydspidsen af Baja Californien, Mexico – og tilbage igen.

Den cirka 4.000 kilometer lange rute byder på lidt af hvert og er bestemt et kig værd. Så læn dig tilbage i sofaen og drøm dig væk til varme Californien og Mexico. God fornøjelse og godt nytår!

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.