MC underholdning

Video: McQueens Husqvarna

Glædelig søndag! Lav en kop kaffe, slå fødderne op og tænd for lyden for vi har fundet en lille weekendvideo til dig om en helt speciel motorcykel.

Skuespilleren og racerkøreren Steve McQueen er måske mest kendt i motorcykelkredse for hans kærlighed til Triumph-motorcykler, men amerikaneren havde også en svaghed for skandinavisk stål. Efter at have set den kommende Motocross-verdensmester Bengt Åberg køre på en Husqvarna Viking 360 under et racerløb i Californien i 1968, blev McQueen så betaget af den store totakter, at han købte motorcyklen af svenskeren på stedet.

Det blev den første af mange Husqvarnaer for Steve McQueen, men motorcyklen, der startede det hele for ham, lever stadig i bedste velgående med original motor og gearkasse. Og den selvsamme Husqvarna Viking 360 kan du se i denne flotte video fra Petrolicious:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.