MC underholdning

VIDEO: Mr Nogues er tilbage

Den franske stuntkører Thibaut Nogues er tilbage i rollen som "Mr Nogues" i en ny MV Agusta-video. Og den får ikke for lidt!

Det vakte opsigt, da den spionfilmsinspirerede stuntvideo "Back in Black - Mr Nogues" blev offentliggjort på YouTube sidste år. Videoen gik viralt, og sidenhen er den blevet afspillet mere end fem millioner gange.

Nu er hovedrolleindehaveren, den franske freestyler og stuntkører Thibaut Nogues, tilbage i en ny "Mr Nogues"-video, som igen er tydeligt inspireret af spionfilm som James Bond.

Videoen er skudt på den franske Riviera og foregår (selvfølgelig) på en MV Agusta F3 800 – i højt tempo. Selve handlingen i videoen er ikke værd at skrive hjem om, men det er til gengæld hr. Nogues evner på en motorcykel.

Herunder kan du få syn for sagen – god (hæsblæsende) fornøjelse!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.