MC nyheder

Video: Norton indvier nyt hovedkvarter

The Norton Motorcycle Company har åbnet nyt hovedkvarter i Storbritannien – og du kan komme med indenfor!

Nortons historie er lang og broget – for at sige det mildt.

Sidst vi skrev om det engelske motorcykelmærke var i forbindelse med gæld og konkurs. Kort efter kom indiske TVS på banen med en stor pose penge, som reddede Norton fra at gå total fallit. Men siden har vi ikke hørt meget fra eller om det britiske mærke. Lige indtil nu.

For i begyndelsen af denne måned offentliggjorde Norton nemlig nyheden om, at et nyt globalt hovedkvarter nu står klar. Og modsat hvad man måske skulle tro, så ligger det ikke i Indien, men i Solihull i udkanten af Birmingham, Storbritannien.

I videoen nedenfor kan du komme med indenfor i det store hovedkvarter, som ifølge en pressemeddelelse fra Norton skal kunne klare en produktion på 8.000 motorcykler årligt – foruden forskningsafdeling, showroom, kontorer og meget andet.

 

Norton melder dog ikke noget om, hvornår man rent faktisk har planer om at påbegynde produktionen. Men man skulle jo også nødig love for meget!

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.