MC nyheder

Video: Verdens første 3D-printede motorcykel

3D-printerproducenten BigRep har lavet verdens første motorcykel, hvor alt andet end elektronikken er fremstillet på 3D-printer. Se "NERA" i videoen her:

NowLab, der er BigRep-virksomhedens innovationslaboratorium, er kommet op med et koncept efter vores hjerter. De har nemlig fremstillet en hel motorcykel på 3D-printer, selvom det har krævet, at de eksempelvis har måttet opfinde et dæk, der virker uden luft – og ja, den kan køre!

Motorcyklen, der hedder NERA, drives af en elmotor, og de elektriske komponenter er det eneste, der ikke er 3D-printet. Ellers er alt fra rammen og forgaflen til fælgene og de luftløse dæk lavet af en 3D-printer, ja selv sædet er printet! Og NERA ser cirka lige så futuristisk ud, som man forestiller sig, at en 3D-printet motorcykel gør.

Køreegenskaberne ser til gengæld ikke helt stabile ud endnu – men hey, man skal jo starte et sted! Vi håber i hvert fald, at det bare er et spørgsmål om tid, før vi kan printe vores egen Ducati Panigale V4 R hjemme i garagen...

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.