MC nyheder

Videopræsentation af Duke 890

Klokken 17 i eftermiddag sender KTM live via YouTube, når de gennemgår alle de nye features ved deres seneste nøgencykel: 890 Duke R.

Forårets pressepræsentationer, hvor vi normalt er ude at prøve nye motorcykler, som vi kan skrive om til jer i Touring Nyt, bliver aflyst på stribe på grund af corona. Motorcykelproducenterne prøver at finde på alternativer, der trods alt kan give et lille indblik i deres nye modeller, og senest er det KTM, der i eftermiddag sender live på YouTube.

Anledningen er den nye KTM 890 Duke R, som østrigerne præsenterede på EICMA-udstillingen i november. Den er baseret på KTM's populære 790 Duke, men med højere specifikationer af alt udstyr og en udboret paralleltwin med 121 hk og 99 Nm.

Resten får du formentlig at vide i videoen herunder, der sendes live klokken 17 i eftermiddag, men også kan ses efterfølgende.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.