MC nyheder

Vind en ny Kawasaki

Energidrik-koncernen Monster Energy har netop lanceret en konkurrence i Danmark, hvor man kan vinde en Kawasaki Ninja 400 til en værdi af 75.000 kroner!

Er du mindst 18 år gammel og bosiddende i Danmark, har du nu muligheden for at vinde en splinterny Kawasaki Ninja 400 med KRT superbike-udsmykning. Det er energidrik-koncernen Monster Energy, der står bag konkurrencen, og alle myndige danskere kan deltage.

Hvordan vinder man?
For at være med skal du udfylde en konkurrenceformular med dine informationer, og på max 30 ord beskrive, hvorfor netop du skal vinde Kawasakien. Vinderen bliver ifølge vilkårene fundet ud fra følgende udvælgelseskriterier:

"Vinderen er den, hvis svar er det mest kreative og originale svar, og som udviser idérigdom, den bedste forståelse for Kawasaki og motorcykler og den bedste brug af ordforråd og skrivestil."

Konkurrencen løber til og med den 31. december, og deltagelse sker på linket her!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.