MC nyheder

Vind en ny Yamaha

Energidrik-koncernen Monster Energy har netop lanceret en konkurrence i Danmark, hvor man kan vinde en splinterny Yamaha YZF-R125!

Er du mindst 18 år gammel og bosiddende i Danmark, har du nu muligheden for at vinde en Yamaha YZF-R125 i MotoGP-farver til en værdi af 40.000 kroner eksklusiv moms og afgift. Det er energidrik-koncernen Monster Energy, der står bag konkurrencen, så det er naturligvis en Monster Energy Yamaha MotoGP Edition af YZF-R125'eren, der er tale om.

Monster Energy betaler desuden naturligvis både moms og den danske registreringsafgift inden præmien udleveres til vinderen, så den reelle værdi er over 60.000 kroner.

Hvordan vinder man?
For at være med skal du købe en Monster Energy dåse (500ml) og få en kvittering på købet, udfylde en konkurrenceformular med dine informationer, og på max 30 ord beskrive, hvorfor netop du skal vinde Yamahaen. Vinderen bliver ifølge vilkårene fundet ud fra følgende udvælgelseskriterier:

"Vinderen er den, hvis svar er det mest kreative og originale svar, og som udviser idérigdom, den bedste forståelse for Yamaha og motorcykler og den bedste brug af ordforråd og skrivestil."

Konkurrencen løber til og med den 31. marts 2021, og deltagelse sker på linket her!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.