MC nyheder

Vind GPS med MCTC!

  • tomtom konkurrence (web).jpg
  • 94417.jpg

Nu har alle MCTC-medlemmer mulighed for at vinde en TomTom Rider 450 – se hvordan du deltager i konkurrencen her:

I samarbejde med TomTom har MC Touring Club nu fornøjelsen af at udlodde et splinternyt navigationsanlæg til foreningens medlemmer. Der er tale om en TomTom Rider 450 Premium Pack til en værdi af 3.799 kr., og er du medlem af MCTC kan du deltage kvit og frit!

Rider 450 er en vandtæt GPS med 16 GB intern hukommelse, der er fuld af fede forudindstillede motorcykelture. Du kan indstille GPS'en til at vælge en rute med tre forskellige niveauer af snoede veje: Lav, mellem og høj. Den kan også indstilles efter højdemeter, hvis du ikke er tryg ved de helt smalle bjergveje med lange fald på den ene side, så indstiller du bakkeniveauet efter behov: Ligeledes lav, mellem og høj.

Inkluderet i Premium Pack-versionen er monteringssæt til både mc og bil, så du kan nøjes med én GPS til alle formål. Der medfølger også diverse tilslutnings- og strømkabler, tyverisikring samt en beskyttelsestaske til at opbevare GPS'en i, når den ikke er i brug. TomTom Rider 450 Premium Pack indeholder altså alt, du skal bruge, for at komme ud at køre på snoede veje – bortset fra motorcyklen...

Alle MCTC-medlemmer kan deltage i konkurrencen, og er du endnu ikke medlem, kan det klares her, til den nette sum af 190 kroner årligt. Konkurrencen løber til den 1/8 2018, og vinderen skal oplyse sit medlemsnummer for at få udleveret præmien.

For at deltage i konkurrencen skal du blot kommentere det rigtige svar på spørgsmålet på vores Facebook-side, som du finder ved at klikke på billedet herunder:

 

Har du ikke en Facebook-profil, men ønsker du alligevel at deltage i konkurrencen, kan du sende en e-mail med det rigtige svar og dit medlemsnummer til db@mctc.dk

Held og lykke!