MC nyheder

VIO display-navigation fra TomTom

  • VIO.jpg
  • 010916-tomtom-b.jpg
  • 010916-tomtom-a.jpg
  • 010916-tomtom-c.jpg
  • 010916-tomtom-d.jpg

 

TomTom viser anderledes veje med deres nye VIO navigations-skærm til montage på knallert, scooter eller motorcykel.

 

TomTom kalder deres nye VIO for verdens første smartfone-tilsluttede satelitnavigation og påstår, at motorcyklen vil se nøgen ud uden sin VIO. Den runde handske-venlige touchscreen fungerer som en udvidelse til en smartphone og styres via TomTom’s app. Displayet kan betjenes med handsker, er vejrbestandigt og dermed også vandtæt. Turn-by-turn navigation både visuelt og hørbart via Bluetooth til hjelmens lydsystem. 

Displayet viser indkomne opkald i form af et foto af, hvem der ringer, så føreren kan tage den via headsettet, samtidig med at navigationen vises i displayet. Udover navigation og foto af den der ringer, viser displayet også hastighed, der skifter til rød visning hvis den overskrides, speed-camera, ur og temperatur. 

 

TomTom VIO er ikke kommet til Danmark endnu, men kan købes fra den 8. september på Halfords og Amazon samt på TomToms hjemmeside og er prissat til £149,99 eller cirka 1.325 dkr. VIO leveres med et sort snap-on silikone cover - i seks forskellige farver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.