MC nyheder

WRWR er nået i mål

Efter næsten et år på farten er den kvindelige mc-stafet WRWR nået hele jorden rundt og har afsluttet turen med en stor fest i London.

333 dage tog det for Women Riders World Relay (WRWR) at køre mere end 100.000 kilometer gennem 79 lande. 400 af de kilometer foregik i Danmark, da den internationale stafet kørte op gennem Jylland og øst mod København tilbage i maj måned.

3.528 registrerede medlemmer og over 20.000 kvindelige motorcyklister deltog i projektet, der oprindeligt blev startet for at sætte opmærksomhed på det meget begrænsede udvalg af kvindeligt mc-udstyr der findes på markedet ift. til mængden af udstyr til herrer. 

Depechen nåede hele kloden rundt på ét år med hjælp fra tusindvis af kvindelige motorcyklister.

Undervejs er WRWR dog vokset til at være ambassadører for kvindelige motorcyklister og motorcyklisme generelt, og den verdensomspændende motorcykelstafet endte ifølge dem selv med at blive den største af sin slags i historien.

Gæster fra mere end 50 lande mødte i weekenden op for at fejre successen i The Bike Shed i London med fest, fortællinger, konkurrencer og fællesskab. Vi ønsker WRWR tillykke med jordomrejsen og følger spændt med i, hvad de finder på herfra. Ønsker du at læse mere om Women Riders World Relay eller se billeder fra stafettens destinationer (blandt andet Danmark) kan du gøre det på deres hjemmeside her. 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.