MC nyheder

Nye WR-enduroer til 2022

Yamaha er klar med et par friske enduroer til 2022. Nyhederne handler om opdaterede versioner af WR 250 F og WR 450 F - men de er kun til sport og kan ikke indregistreres til landevejskørsel i DK.

Til 2022 er Yamahas populære WR-versioner atter på det danske marked med opdateringer lavet efter Yamaha-trenden, at deres enduro-modeller modtager mange af de samme opdateringer året efter de tilsvarende motocross-modeller, og begge nyheder ventes klar til salg i slutningen af november 2021.

 

WR 250 F i 2022-trim har gennemgået større ændringer på både motor og chassis, der minder om opdateringerne på Yamahas rendyrkede 250’er motocross-model fra sidste år. Samtidig er WR 250 F nødtørftigt udstyret med lys med mere, for at kunne deltage i enduroløb, men ingen af de to WR-nyheder kan indregistreres til landevejskørsel, og 2022-prisen på 66.990 kroner er inklusive moms men uden afgift.

 

Til 2021 fik WR 450 F allerede en gennemgribende opdatering, og bortset fra et opdateret designet i Yamahas blå team-farver kommer den i en mekanisk uændret version til 2022, som leveres på det danske marked til 72.990 kroner inklusive moms og uden registreringsafgift.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.