MC nyheder

Yamaha forlænger garantien

Som hjælp til de der er begrænset af coronavirus, har Yamaha forlænget fabriksgarantien for de motorcykler, hvor den ellers ville udløbe her i foråret.

Mange europæiske motorcyklister har ikke fået brugt deres motorcykel så meget, som de kunne ønske her i foråret, og kommer givetvis ikke til det nogle uger endnu. Om det er fordi, man selv er syg af coronavirus, fordi man deler husstand med folk i øget risiko eller er blevet opfordret, i nogle lande beordret, til at blive hjemme, har mange tohjulere stået stille siden 1. marts.

For at kompensere for det, tilføjer Yamaha nu tre måneders ekstra fabriksgaranti til alle de motorcykler, hvis garanti ellers ville udløbe i perioden 1. marts til 31. maj 2020. Dette er også for at hjælpe de Yamaha-ejere, der ikke har kunnet få udført garantireparationer i samme periode, fordi flere forhandlere og værksteder har holdt lukket.

Så har man en Yamaha, der skal have udbedret fejl, inden fabriksgarantien udløber her i foråret, er der nu altså lidt ekstra tid at løbe på – men kontakt dit lokale Yamaha-værksted og få booket tid hurtigst muligt alligevel.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.