MC nyheder

Yamaha melder klar til EICMA

EICMA 2021 er netop kommet et skridt tættere på at blive afholdt, efter Yamaha som det første af de store, etablerede mærker har meddelt, at de vil deltage i motorcykelmessen i år.

I 2020 blev den årlige EICMA-motorcykeludstilling i Milano, som de fleste andre begivenheder, aflyst på grund af corona-epidemien, men arrangørerne arbejder fortsat på, at 2021-udgaven af arrangementet skal afholdes den 23.-28. november i år.

Og nu har én af motorcykelbranchens allerstørste aktører, nemlig Yamaha, meldt ud at de støtter en afholdelse af arrangementet, og vil møde op med en større stand end nogensinde for at sikre bedre plads mellem de besøgende. Det har dog ikke været en ligetil beslutning, forklarer Yamahas europæiske direktør Eric de Seynes i en pressemeddelelse:

 - Beslutningen om at deltage i EICMA har ikke været let at træffe af åbenlyse årsager. Men efter at have observeret tendenserne i udviklingen af COVID-19 og fået bekræftet fra EICMA-organisationen, at de kan tilbyde et sikkert miljø for gæsterne, uden at det går ud over oplevelsen, mener vi, at det er den rigtige beslutning at støtte tilbagevendelsen af en sådan begivenhed.

Man kan håbe, at flere andre motorcykelmærker følger i Yamahas fodspor, og at corona-pandemien er tøjlet, når vi kommer til november måned, så vi igen kan komme til EICMA og sparke dæk!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.