OM MC Touring Camp


MC Touring Camp er en campingplads kun for motorcyklister. Den ejes og drives af MC Touring Club, som er Danmarks største forening for motorcyklister. Medlemmer af MC Touring Club Danmark samt alle udenlandske motorcyklister har adgang til campen.

Beliggenhed:
MC Touring Camp ligger lidt sydøst for Kolind lige midt på Djursland, kun cirka 25 km fra Grenå og Ebeltoft, og cirka 45 km fra Århus og Randers.

MC Touring Camp ligger i et område med dejlige MC-veje, og der er også flere badestrande og turistattraktioner inden for 25 km's afstand. For eksempel Skandinavisk Dyrepark, Djurs Sommerland, Ree Park, Grenå med Kattegatcenteret (hajer) og Ebeltoft med den gamle bymidte, Fregatten Jylland og Glasmuseet. Elvis museet, Graceland Randers nås efter en køretur på ca. 40 km.

Adgang til pladsen har alle MCTC medlemmer med partner og børn. Hvert medlem kan desuden medbringe én gæst, som ikke er medlem af klubben. Desuden er alle udenlandske motorcyklister velkomne på pladsen. 

Biler og campingvogne har ikke adgang til pladsen. Biler (på parkeringspladsen) accepteres kun i forbindelse med transport af børn eller handicappede, og mindst én person i familien skal ankomme på MC.

Faciliteter:
MC Touring Camp har fine toilet-, badefaciliteter og både en børne- og almindelig svømmepøl som er åben fra d. 01.06 til d. 30.08. Der er adgang til køkken med adgang til køle- og fryseskab, vaskemaskine og tørretumbler. I baren/opholdsrummet kan der købes morgenmad, varm mad, snacks, is, slik, sodavand, øl og vin til rimelige priser - medbragt mad og drikkevarer må ikke nydes i baren/opholdsrummet og udendørs terrasse.

Åbningstider:
MC Touring Camp er åben hver dag i maj, juni, juli og august og i weekenderne (fredag eftermiddag til søndag middag) fra påske til og med april måned samt i september måned.
Søndag-torsdag: kl. 7.30-22.00 (dog indtil kl. 23.00 i uge 27-32)
Fredag og lørdag: kl. 7.30-01.30

Bemærk:
Husk at medbringe, girokvittering eller medlemskort (kan printes ud fra Mit Mctc), som bevis på, at du er medlem af MC Touring Club. Der er ikke brug for campingpas.
Bem: Har du downloadet MCTC-app'en til din smartphone og er logget ind, har du gyldigt medlemskort på din smartphone.

Priser:

Overnatning:
Det koster 75,- kr/døgn. pr. voksen at overnatte på campen
Børn 0-2 år er gratis.
Børn 3-14 år koster 35,- kr/døgn.
Der betales ikke noget for motorcykel og telt.
Tomt telt 40 kr pr. nat.

På pladsen er der også hytter med henholdsvis 2, 4 og 6 sovepladser.

Hytter:

• Pris for 2 personers hytte er 150,- kr./døgn. + 75 kr./døgn. pr. person.
• Pris for 4 personers hytte er 200,- kr./døgn. + 75 kr./døgn. pr. person.
• Pris for 6 personers hytte er 230,- kr./døgn. + 75 kr./døgn. pr. person.
• Luksushytte 2 personers, m/ trekvart seng, elkedel, lille lænestol, spejl, spiseplads m/taburetter og dejlig terrasse – pris 250,- kr./døgn + 75 kr. pr. person/døgn + obligatorisk opredning til to 100,- kr.

Nye hytter:

• Pris for 2 personers hytte er 200,- kr./døgn. + 75 kr./døgn. pr. person.
• Pris for 4 personers hytte er 275,- kr./døgn. + 75 kr./døgn. pr. person.

Shelter:

• Der er 3 sovepladser pr. shelter, prisen pr. plads er 50,- kr./døgn. + 75 kr./døgn. pr. person.

Der er ingen sengetøj i hytterne/shelterne, medbring selv sovepose (dyner, puder og sengelinned kan lejes i receptionen). Gælder ikke Luksushytte som fremgår.

For stamgæster er der mulighed for at købe et sæsonkort. Kortet er strengt personligt og kan kun bruges af den, som det er udstedt til, og det gælder kun i den sæson, hvor det er købt - (teltet nedtages, når det ikke benyttes). Pris 1.200,- kr.

Forudbestilling af hytter tilrådes. For alle weekender kan reservation for mindre end hele weekenden kun foretages tidligst 5 dage før. Der er ikke sengetøj i hytterne (dyner, puder og sengelinned kan lejes i receptionen). Ved reservation af hytter skal medl. nr. i MCTC oplyses. Der skal betales for reserverede hytter der ikke bliver benyttet. Forudbestilling til telt er ikke nødvendig. OBS: Reservation af hytte/shelter i 2020 kan tidligst foretages fra fredag 3. januar 2020 klokken 12

Yderligere information og reservation af hytter - mail touringcamp@mctc.dk.

Se mere om MC Touring Camp på hjemmesiden www.touringcamp.dk

Glemt adgangskode eller medlemsnummer?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.