Privatlivspolitik for MC Touring Club

Persondatabeskyttelse

MC Touring Club lever op til kravene i EU’s Persondataforordning af 25. maj 2018.

I forbindelse med indmeldelse registreres medlemmets navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, fødselsår, information om, hvor man har hørt om MCTC og eventuelle kommentarer. Normalt får vi alle disse oplysninger fra medlemmet selv.

Oplysninger om medlemmet opbevares for opfyldelse af formålsparagraffen*, herunder til distribution af medlemsmagasin og mulighed for medlemsfordele. Vi deler ikke dine oplysninger med eksterne samarbejdspartnere, som ikke er direkte relaterede til MC Touring Clubs formål. Oplysninger om medlemmer kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, såkaldte databehandlere, såfremt der er indgået en skriftlig aftale om dataansvarlighed og databehandling. Det kan ske i forbindelse med drift af tekniske systemer, udsendelse af mails, dataanalyser eller forbedrede medlemsfordele.

Når et medlem ønsker at blive udmeldt, slettes medlemmet permanent. Sker udmeldelsen på grund af manglende betaling af opkrævet kontingent, suspenderes medlemskabet i 1 år. Dette for at lette gentegning. Efter 1 år slettes medlemmet permanent.

Ved henvendelse til MC Touring Club kan et medlem til enhver tid på oplyst, hvilke informationer MC Touring Club har registreret om vedkommende. I forbindelse med ophør af medlemskab kan det udgående medlem også altid bede om øjeblikkelig sletning af alle opbevarede data.

 

*Foreningens formål er at samle motorcykelinteresserede samt gavne motorcyklismen og medlemmernes praktiske og økonomiske interesser hermed.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.