Rejser

Mc-rejsehistorier er en fast del af indholdet i Touring Nyt. Derfor har vi lavet denne guide, som gør dig klogere på, hvordan du får din rejseberetning med i bladet. Vi har også samlet en række gode skriveråd til den tohjulede rejsehistorie.

Der er noget helt særligt over at rejse på motorcykel. Det vil de fleste motorcyklister, der har prøvet det, uden tvivl være enige i. Måske er det også årsagen til, at mc-rejseberetninger fra ind- og udland har været fast inventar i Touring Nyt siden starten af 1970’erne.

Men hvordan bærer man sig ad med at få en rejsehistorie med i Touring Nyt, og hvordan foregår processen, når historien er sendt af sted? Dét og meget andet kommer vi omkring her:

 

Rejseberetninger i Touring Nyt - Sådan gør du

 

Den gode historie

Noget helt andet er så, hvad der skal til at for at skrive en spændende og fængende rejseberetning. På siden herunder finder du en række gode råd til, hvordan du gør din historie endnu bedre:

 

Rejseberetninger i Touring Nyt - Den gode historie

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.