Rejsehistorier

Mc-rejsehistorier er en fast del af indholdet i Touring Nyt. Derfor har vi lavet denne guide, som gør dig klogere på, hvordan du får din rejseberetning med i bladet. Vi har også samlet en række gode skriveråd til den tohjulede rejsehistorie.

Der er noget helt særligt over at rejse på motorcykel. Det vil de fleste motorcyklister, der har prøvet det, uden tvivl være enige i. Måske er det også årsagen til, at mc-rejseberetninger fra ind- og udland har været fast inventar i Touring Nyt siden starten af 1970'erne.

Men hvordan bærer man sig ad med at få en rejsehistorie med i Touring Nyt, og hvordan foregår processen, når historien er sendt af sted? Dét og meget andet kan du læse om under "Rejsehistorie i Touring Nyt".

Noget helt andet er så, hvad der skal til at for at skrive en spændende og fængende rejseberetning. På siden "Den gode rejsehistorie" finder du en række gode råd til, hvordan du gør din historie endnu bedre.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.