Af Christian Friis / 12-07-2021

Foto: Borbjergmill.dk

Artiklen er senest blevet opdateret 14-07-2021.

Den gamle og – særligt i motorcykelkredse – velkendte Borbjerg Mølle Kro er brændt ned til grunden.

Det står klart, efter der natten til mandag 12. juli udbrød voldsom brand på stedet. Det bekræfter Midt- og Vestjyllands Politi overfor MCTC.

"Slukningsarbejdet er stadig i gang, og vi forventer, at det fortsætter i hvert fald noget af dagen," siger Anne Kirkegaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Branden blev opdaget af en gruppe unge mennesker, som kunne se lyset fra branden på nattehimlen og derfor anmeldte den kort før klokken tre natten til mandag.

 

Brandårsag er ukendt

Det er dog endnu uvist, hvad der har forårsaget branden, lyder det fra Midt- og Vestjyllands Politi.

"Det er for tidligt at sige noget om. Vi kender ikke brandårsagen, og vi kan først komme ud til tekniske undersøgelser i morgen (tirsdag 13. juli, red.)," siger Anne Kirkegaard til MCTC.

Ejerne er kontaktet, og heldigvis meldes ingen personer eller dyr at være kommet til skade i forbindelse med branden.

 

Kendt kro blandt motorcyklister

Borbjerg Mølle Kro har i mange år været drevet af den dedikerede og rejselystne motorcyklist Esther Jensen, men i foråret 2018 solgte hun kroen videre til et vennepar bestående af danseverdensmestrene Bjørn Bitsch og Ashli Williamson og Malene og Mark Harpøth.

Den tidligere kromutter Esther Jensen har dog ikke helt sluppet taget i kroen, idet hun fortsat har stået for at arrangere blandt andet mc-foredrag, biker-weekender og fast mc-træf sidste tirsdag i sommermånederne på Borbjerg Mølle Kro.

Læs også

Kawasaki udvider på Sjælland

Ny Yamaha-forhandler i Sunds

Nu skal politiet køre Ducati