Med MCTC's onlinekalender får du nemt et overblik over udvalgte danske og udenlandske motorcykeltræf, -events og -arrangementer. Vores kalender opdateres løbende og medtager også ændringer, hvis et arrangement bliver ændret eller aflyst.

Husk at du også har mulighed for at tilføje hele MCTC-kalenderen eller udvalgte begivenheder til din egen kalender på smartphone/computer. Det gør du ved at downloade kalenderen (basic.ics).

Hvis du ønsker at tilføje MCTC-kalenderen til din egen Google-kalender, kan du også blot trykke på +GoogleKalender-ikonet i nederste højre hjørne på kalenderen. Så bliver den automatisk integreret på din kalenderliste.

 

Er der noget, vi har overset?

Mangler der et træf eller arrangement i kalenderen? Eller har du rettelser til et eksisterende? Send en e-mail til kalender@mctc.dk, så sørger vi for at opdatere kalenderen hurtigst muligt.

Alle MCTC-medlemmer opfordres desuden til at indsende forslag til kalenderen til gavn og glæde for andre motorcyklister. Hvis du ikke allerede er en del af Danmarks største motorcykelfællesskab, så meld dig ind med det samme. Det koster kun 360 kroner årligt.

Kalenderens indhold er kun vejledende, og der tages forbehold for ændringer og fejl. Kontakt arrangøren direkte, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om et konkret arrangement.

BLIV EN DEL AF MCTC