Af Daniel Bohnsen / 02-09-2022

Hvis den normale Harley-Davidson Low Rider ST til knap 400.000 kroner er lidt for afdæmpet og mainstream til din smag, så kan du få den i håndmalet, djævlerød lak med unikt produktionsnummer og et lydanlæg, der nok skal skaffe dig opmærksomhed, hvis farven ikke gør.

I samarbejde med Rockford Fosgate har Harley-Davidson nemlig udviklet et kraftigt lydanlæg med DSP-forstærker, to 5,25" subwoofere og to diskantenheder indbygget i den stelmonterede kåbe. Det kan også købes som ekstraudstyr til den normale Low Rider ST, men er altså standard på El Diablo.

 

Lækker lak

Noget der ikke kan tilkøbes andre steder, er den totonede custom-lak i Bright Red og Red Sunglo. Med håndmalede, gyldne prinstripes er den en hyldest til West Coast-stilen og FXRT Sport Glide fra 1983. Kombineret med en modelnummerplatte på toppen af tanken får den El Diablo til at skille sig ud.

Harley-Davidson Low Rider El Diablo deler den 1.923 kubik V2-motor og alt andet teknik med Low Rider ST, men koster 531.900 kroner. Den bliver kun produceret i 1.500 eksemplarer – så er du interesseret i én skal du være hurtig til at melde ud på H-D's hjemmeside.

Low Rider El Diablo produceres kun i 1.500 nummererede eksemplarer.

Modellen er seneste tilføjelse til H-D's "Icons Collection" serie.

Læs også

H-D Hydra-Glide genopstår

Nye muskelbundter fra Harley

LiveWire bliver selvstændigt mærke