MCTC-kørekursus

Som MCTC-medlem kan du komme på mc-kørekursus for kun 250 kroner.
Herunder finder du al information om
MCTC's kørekurser, der afvikles over hele landet.

MCTC's kørekurser henvender sig til alle, der ønsker at få opfrisket de elementære kørefærdigheder. Aktuelt for de fleste efter vinterpausen, i forbindelse med køb af ny motorcykel – eller fordi man gerne vil ”lege” lidt med sit eget køretøj.

Når du har gennemført et MCTC-kørekursus, er du bedre rustet til oplevelser på den tohjulede, og kører du ofte med passagerer, må du gerne tage din passager med på kurset. Passager deltager selvfølgelig uden betaling.

Uanset hvilket motiv du har for at deltage, vil MCTC-kørekurset være noget for dig – alle øvelser tilpasses den enkelte deltager, og alle kan være med!

Tilmelding
MCTC opretter og afholder kurser løbende og i hele landet. Du kan finde din nærmeste by og tidspunkter i MCTC’s webshop, som du finder ved at klikke her. Kig gerne ind jævnligt, da vi løbende opretter nye kurser, efterhånden som vores instruktører finder nye muligheder.

Detaljer for kursusdagen fremsendes efterfølgende på mail.

Afvikling af MCTC-kørekurser
MCTC kørekurser afholdes over hele Danmark, ofte på en større plads ved en virksomhed.

Du medbringer din egen motorcykel og sikkerhedsudstyr, og det er en god idé også at medbringe fornødenheder til eget brug – især vand anbefales, men også gerne frugt og lignende.

Der er sjældent adgang til faciliteter såsom toilet, hvorfor det er en god idé at få "tisset af” inden kursusstart.

Formål
Formålet med kurser er at genopfriske og øve dine grundlæggende færdigheder, så du føler dig sikker på håndtering af din motorcykel i alle situationer og er tryg ved at køre i trafikken. Målet er, at du efter endt forløb kommer på minimum det niveau, som har været dit hidtil bedste – således at kursisterne efterfølgende optræder mere sikre i trafikken og derved højner færdselssikkerheden foruden at være bedre rustet til oplevelser på motorcykel.

Indhold
Kurserne er manøvrekurser, og al kørsel foregår i moderat tempo. Øvelserne er opdelt i afsnit, og følgende grundlæggende øvelser indgår i alle kurser:

• kørsel i cirkel
• slalom
• U-vendinger
• igangsætning og standsning
• bremseøvelser

Er der tid på kurset, fortsættes med kontrastyring og undvigemanøvrer samt reaktionsøvelser.

Det med småt
• Kurserne varer to timer.
• Øvelsernes sværhedsgrad tilpasses den enkelte elev.
• Der er maksimalt otte deltagere pr. hold.
• Hold oprettes kun ved min. seks deltagere.
• Prisen for deltagelse er 250,- kroner.

Hvis MCTC aflyser et kursus, som du har meldt dig til, refunderes dine penge. Hvis du ikke møder op til kurset, refunderes dine penge ikke.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købsdato ved onlinekøb af billetter til kurserne. Køber du billet med mindre end 14 dage til kurset, frasiger du dig samtidigt retten til fortrydelsesret.

Vil I som klub eller venner gerne bestille et helt kursus for jer selv, så kontakt info@mctc.dk, for nærmere oplysninger om mulighederne.

Tilmeld dig et kursus nær dig allerede i dag og gør motorcykelturen sjovere og sikrere!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.