MCTC's onlinekort giver dig et hurtigt overblik over alt fra træf og mødesteder til museer og oplevelser, som alle er særligt målrettet motorcyklister. Kortet opdateres jævnligt og indeholder udvalgte tohjulede tilbud i både ind- og udland.

Hvad enten du er på udkig efter et specifikt mødested, træf eller motorcykelklub – eller blot søger inspiration til din næste tur på motorcyklen – så er kortet en smart måde at orientere sig på. Når du klikker på en adresse, åbnes lokationen automatisk op i Google Maps. Nemmere bliver det ikke.

I dropdown-menuen øverst kan du vælge at sortere på alle eller én af følgende fire kategorier:

 Træf & mødesteder
 Museer & oplevelser
 Overnatning
 Klubber & fællesskaber

 

Er der noget, vi har overset?

Mangler der et tohjulet tilbud på kortet? Eller har du rettelser til et eksisterende? Send en e-mail til info@mctc.dk, så sørger vi for at opdatere kortet hurtigst muligt.

Alle MCTC-medlemmer opfordres desuden til at indsende forslag til kortet til gavn og glæde for andre motorcyklister. Hvis du ikke allerede er en del af Danmarks største motorcykelfællesskab, kan du nemt og hurtigt blive det. Det koster kun 360 kroner om året.

Kortets indhold er kun vejledende, og der tages forbehold for ændringer og fejl. Kontakt udbyderen direkte, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om et konkret tilbud.

STEMPL IND I FÆLLESSKABET