MC kalender

 

Find et mc-træf nær dig

Med MCTC's kalender får du et nemt og samlet overblik over danske mc-træf og mc-arrangementer. På den måde er du altid er opdateret med seneste nyt.

Husk at du også kan tilføje hele MCTC's træf-kalender eller udvalgte begivenheder til din egen kalender på smartphone/computer. Det gør du ved at downloade kalenderen her (basic.ics).

Hvis du ønsker at tilføje MCTC-kalenderen til din egen Google-kalender, kan du alternativt åbne kalenderen i en browser og trykke på +GoogleKalender-ikonet i nederste højre hjørne.

Klik her for direkte link til MCTC's kalender over danske mc-træf og -arrangementer.

Er der noget, vi har overset?

Hvis der mangler et træf eller arrangement i kalenderen, eller hvis du har rettelser til et eksisterende, så send en e-mail med emnet "kalender" til kalender@mctc.dk.

Så sørger vi for at opdatere kalenderen hurtigst muligt.

Oplysningerne i kalenderen er kun vejledende, og MCTC kan ikke garantere for rigtigheden. Tag altid direkte kontakt til arrangørerne, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl. 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.