Bliv medlem af MCTC

Du kan let og hurtigt tegne et medlemskab til kun 235 kr. årligt ved at klikke dig til netbutikken her!


Alternativt kan du vælge at sende fulde navn, adresse, postnummer/by, telefonnummer og email-adresse til MCTC på info@mctc.dk eller ringe på tlf. 8611 6200, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig!

 

MCTC-medlem
Som medlem af MCTC får du del i alle medlemsfordelene og Touring Nyt ind ad døren hver gang, det udkommer i resten af kontingentåret (frem til 1. marts). Alt sammen for kun 235 kr. pr. år* plus 35 kr. i indmeldelsesgebyr. Du skal være ejer eller bruger af en mc for at blive almindelig medlem.

*Prisen for medlemskab reduceres i løbet af kontingentåret, ring evt. for information vedr. den aktuelle pris.

Et medlemskab er personligt, men hvis der er et fuldt betalende medlemskab i husstanden, kan de øvrige blive "medlemmer uden Touring Nyt". Det er et fuldt gyldigt medlemskab, den eneste forskel er, at man ikke får Touring Nyt. Prisen for dette medlemskab er 60 kr. pr. år + 35 kr. i indmeldelsesgebyr. Kontakt kontoret vedr. dette medlemskab via info@mctc.dk eller ring på tlf. 8611 6200.

 

Passivt medlem
MC-klubber, køreskoler, forretninger mv. har mulighed for at tegne at passivt medlemskab af MCTC. Med det får man Touring Nyt i resten af kontingentåret (frem til 1. marts) for kun 200 kr. pr. år* plus 35 kr. i indmeldelsesgebyr, men har ikke adgang til rabataftaler og andre medlemsfordele. Kontakt kontoret vedr. dette medlemskab via info@mctc.dk eller ring på tlf. 8611 6200.

*Prisen for medlemskab reduceres i løbet af kontingentåret, ring evt. for information vedr. den aktuelle pris.

 

Du finder vores Medlemsbetingelser og Privatlivspolitik her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.