MCTC kort fortalt

MCTC er landsforeningen for motorcyklister.

  

MCTC blev stiftet i 1966, efter at der så småt begyndte at blive arrangeret træf i Danmark. Det var deltagerne ved det første "Bamsetræf", som snakkede sammen og fik startet klubben. Foreningens vedtægter kan ses andetsteds på hjemmesiden.

Der arrangeres af og til MCTC-weekends, hvor medlemmerne har lejlighed til at træffe hinanden.  Disse sammenkomster er som regel henlagt til hyttecentre eller lignende. Hver måned afholdes desuden kaffemøder rundt om i landet, hvoraf flere oprindelig er startet af MCTC. Disse møder er meget uformelle og tilslutningen stærkt varierende. Alle arrangementer kan ses under faste arrangementer i MCTC-magasinet og her på hjemmesiden. Hvert forår (april) afholdes der generalforsamling. MCTC har også egen campingplads ved Nødager på Djursland, hvor du kan møde andre medlemmer og udenlandske motorcyklister. MC Touring Camp er kun for motorcyklister.

På generalforsamlingen i 1979 blev det vedtaget at ansætte lønnet arbejdskraft til at varetage den daglige drift, og siden 1980 har MCTC haft kontorlokale i eller ved Århus. Du er meget velkommen til at kontakte foreningen om mc-spørgsmål, da det blandt andet er meningen med foreningen, at den skal være medlemmerne behjælpelig med råd og oplysninger.

Foruden MCTC-magasinet kan MCTC også tilbyde rabat på mc-forsikring i Topdanmark, rabat på Falck-abonnement og meget andet. Desuden arbejder MCTC for motorcyklisternes interesser over for politikerne, ligesom MCTC er repræsenteret i Færdselssikkerhedskommissionen. MCTC er også med i FEMA, som er en sammenslutning af europæiske mc-organisationer, der i EU arbejder for motorcyklisternes interesser. 

MCTC udgiver MCTC-magasinet (tidligere Touring Nyt), som udkommer otte gange om året. MCTC-magasinet er målt i antal sider og distribueret oplag Danmarks største mc-magasin. MCTC udgiver også hvert år MCTC-guiden med beskrivelser, fotos og data over alle gademotorcykler på det danske marked.

Der er 2 måder at være medlem med på:

Som almindeligt medlem af MCTC får du del i alle medlemsfordelene og MCTC-magasinet. Alt sammen for kun 290 kr. pr. år. Du skal være ejer eller bruger af en mc for at blive almindeligt medlem.

MC-klubber, køreskoler, forretninger mv. kan tegne passivt medlemskab af MCTC.

Tegn medlemsskab, send en mail til info@mctc.dk eller ring til os på tlf. 8611 6200. 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.