MC nyheder

Årets Honda-forhandler 2022 er kåret

  • årets_honda_forhandler_2022_mc_syd_mctc.jpg
  • årets_honda_forhandler_2022_mc_syd_mctc1.jpg

Et stærkt fokus på et stort udvalg, produktkendskab og kundepleje har gjort MC SYD til en motorcykelforretning ud over det sædvanlige.

Forkortet udgave af pressemeddelelse fra Vilh. Nellemann Handelsselskab 16-02-2023

Hver fjerde nye motorcykel havde en Honda-vinge på tanken, når de trillede ud fra en dansk mc-forhandler som nyindregistrerede i 2022. Det er ikke mindst MC Syd beliggende i Rødding i Sønderjylland, der har givet deres bidrag til, at Honda var det mest sælgende motorcykelmærke i Danmark sidste år.

Sidste år var der så mange motorcykelglade kunder, der forlod den flotte forretning i Rødding på en ny Honda, at MC Syd kan lade sig hylde som Årets Honda-motorcykelforhandler 2022. Det er ingen tilfældighed, at det er hos MC SYD, at så mange Honda-kunder får opfyldt drømmen om en ny Honda. Her finder de hele Hondas program og et engageret personale, der helt ned i detaljen ved, hvad en Honda står for.

"Vi er glade for at overrække MC Syd A/S prisen som Årets Honda-forhandler 2022. Jimmi Kjær og hans folk hos MC Syd har i den grad vist, hvad hårdt arbejde, dedikation og vedholdenhed kan føre til," fortæller Mads Hansen fra danske Honda mc-importør, Vilh. Nellemann Handelsselskab, som står bag kåringen.

Indehaver af MC SYD, Jimmi Kjær, ser prisen som et bevis på, at MC SYD har valgt den rigtige retning for virksomheden. "At få prisen som Årets Honda-forhandler 2022 er en bekræftelse på, at den vej vi er på vej ud af, er den helt rigtige. Vi er utroligt stolte over prisen, men dette gør os blot endnu mere motiverede til at flytte vores og Hondas salg til nye højder," siger Jimmi Kjær.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.