MC nyheder

Adventure-tasker til DK

Giant Loop's produkter kan nu købes i Danmark, da adventure-udstyrsproducenten har fået ny dansk distributør.

Det er nu blevet lettere at få fat i produkterne fra én af de helt store spillere inden for adventure-taskemarkedet, da Giant Loop har fået officiel dansk distributør. Den amerikanske producent har siden 2008 lavet kvalitetstasker ud fra filosofien "Go Light. Go Fast. Go Far", hvilket afspejles i et system af meget lette mc tasker der sidder tæt til motorcyklen.

Giant Loop er kendt for den originale U-formede sadeltaske, men laver også tank- og sidetasker.

De bløde tasker er også mindre farlige at blive ramt af i tilfælde af styrt end hårde kasser, og kombineres sidetasker, med pølse- og tanktasker, er det stadig muligt at få plads til 150 liters bagage på motorcyklen. Du kan se Giant Loops produkter på den danske hjemmeside www.giantloop.dk

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.