MC sport

Bagnaia scorer jomfrusejr i MotoGP

Det spanske MotorLand Aragon GP blev en gigantisk fight mellem Bagnaia og hjemmebanekøreren Marquez, hvor den italienske Ducati-kører scorede sin første MotoGP-sejr.

Ducati Lenovo Teams Francesco Bagnaia lavede fra pole position et mesterværk af et race – da han søndag fra start til mål holdt fast i føringen foran en angrebslysten Marc Marquez, som tidligere har været urørlig på den spanske hjemmebane i Aragon.

 

Med tre omgange tilbage angreb den spanske Repsol Honda kører som forventet Bagnaia kontinuerligt og hårdt, men italieneren kæmpede sig hver gang bedst ud af de mange dueller igennem svingene og forblev i front.

Efter en hårde dueller kunne Bagnaia endelig slappe lidt af, da Márquez lavede en fejl og kørte bredt i sving 12 på sidste omgang – men italieneren krydsede dog kun målstregen i første omgang med et hul på 673 tusindedele sekund i foran sin modstander.

Suzukis regerende verdensmester, Joan Mir, kørte et flot men mere anonymt race, der sluttede på tredjepladsen foran Aprilias Aleix Espargaro – og efter dem kom Ducatis Jack Miller på femtepladsen.

Efter søndagens MotoGP er Bagnaia med 161 point nummer to i den samlede stilling, 53 point efter den førende franskmand Fabio Quartararo på 214 point, og Suzukis Joan Mir har tredjepladsen med 157 point.

Næste MotoGP afvikles om mindre end en uge, fra 17.-19. september på Misano World Circuit Marco Simoncelli.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.