MC nyheder

Nydesignet turbokser fra BMW

R 1250 RT står for hårdtslående tysk boksertouring, og 2021 er BMW klar med et nyt design, TFT-skærm, adaptiv fartpilot og masser af udstyr til rejsemodellen.

BMW R 1250 RT er en veludrustet og komfortabel rejse-mc, som trods 279 køreklare kilo virker utrolig adræt, og RT-bokseren befinder sig blandt mest populære motorcykler til asfalt-touring.

 

Til 2019 fik R 1250 RT BMW’s 2-cylindrede ShiftCam-motor på 1254 kubik og 136 hestekræfter, imens resten af motorcyklen stort set forblev uændret.

Det er der nu lavet om på, da 2021-modellen har en ny 10,25-tommer TFT-farveskærm, fuld integreret ABS Pro og et ny frontdesign.

Nyt er også BMW’s adaptive cruisecontrol-system med radarsensorer, der leveres som muligt ekstraudstyr til R 1250 RT på det danske marked. Radarbaseret cruisecontrol måler og regulerer automatisk afstanden til andre trafikanter fremad i trafikken. Systemet er regulerbart i tre trin, og sænker eksempelvis automatisk hastigheden, hvis man kører for tæt på en forankørende bil.

LED-lys er naturligvis standard, imens adaptivt kurvelys (hvor nærlysets nærlyset automatisk reguleres i en vinkel op til 35 grader) er på listen over muligt ekstraudstyr.

R 1250 RT er udstyret med tre køreprogrammer, og Pro-programmet byder på valgfri køreprogrammer og et system med elektronisk motorbremseregulering (MSR).

2021-modellen får også et opgraderet Audio System 2.0, der kommer med DAB +, nye højttalere og flere ekstra funktioner.

Den nye R 1250 RT vil være tilgængelig i de fire versioner; RT, Elegance, Sport og Option 719.

Leveringstidspunkt er endnu ukendt, men prisen for den nye R 1250 RT starter ved 273.500 kroner i 2021.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.