MC nyheder

BREAKING: MC Touring Camp genåbner

MCTC's bestyrelse er rigtig glade for at kunne meddele, at MC Touring Camp genåbner i uge 26.

Når der fredag den 30. juni klokken 12 er genåbning af MC Touring Camp Danmark, bliver det med et nyt bestyrerpar, Kent og Linda, bag disken. Begge er først og fremmest motorcyklister på godt og ondt. Linda er uddannet mejerist og har hele arbejdslivet arbejdet med fødevarer, mens Kent er uddannet Maskinmester. Han har ligeledes været en del af den tidligere aktive bestyrelse i Fyns MC Festival. De glæder sig til opgaven:

"Vi er begge åbne, positive, optimistiske i tilgang og i besiddelse af stor humor. Vi er klar over at stillingen kræver mange timer i sæsonen, samt at Campen ikke kan køre uden frivillige. Vi vil i videst muligt omfang benytte og udbygge samarbejdet med alle frivillige baseret på deres evner og interesser."

Med hensyn til mad vil der være morgenmad, pølser og andre snacks henover dagen, og aftensmaden vil bestå af en enkelt dagens ret (mormor mad), så ingen dør af sult.

Fremtidige tiltag
Der arbejdes på nye ideer for Campens fremtid, der på sigt kan etableres:
- værksted til småreparationer af motorcykler
- ved booking kan bestilles halvpension (morgen- og aftensmad)
- arrangementer både i sæson og udenfor sæsonen, f.eks. juleaften/nytår
Dette er blot foreløbige tanker, og vi er lydhøre overfor andre ideer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen som brugere på Campen, og håber I vil tage godt imod både nye bestyrere og nye tiltag.

Nærmere info og detaljer omkring bookinger, forplejning og ikke mindst frivillige følger snarest muligt!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.