Af Christian Friis / 11-01-2024

Det er ikke meget, vi har hørt til BSA, siden indiske Mahindra Group i slutningen af 2020 meddelte, at man ville genoplive det hæderkronede motorcykelmærke.

Derfor var det også noget af en overraskelse – eller julegave om man vil – da man på Facebooksiden "BSA Motorcykler Danmark" søndag 24. december 2023 kunne læse følgende: "Kære motorcyklister. Det er med stor glæde, at vi kan fortælle jer, at vi er blevet importør af BSA-motorcykler".

Bag Facebooksiden og den glædelige nyhed står det nordjyske firma ProAtv, som også er importør og forhandler af Royal Enfield-motorcykler i Danmark. Og altså nu også BSA.

 

Danske priser klar

Prisen for en BSA Gold Star 650 begynder ved 94.999 kroner, og den kan foreløbigt opleves to steder i Nordjylland: Hos ProAtv i Sæby og hos Classic-Bike i Terndrup.

Men i løbet af 2024 vil der også være mulighed for at se nyheden hos "udvalgte pop-up-butikker rundt omkring i landet" samt på årets to motorcykelmesser, der finder sted i Herning 2.-4. februar og i København 24.-25. februar.

Læs også

bsa

Genoplivning af BSA