MC nyheder

BSA er kommet til Danmark

Det genoplivede BSA-mærke har fået dansk importør, og nu er modellen Gold Star 650 kommet til Danmark.

Det er ikke meget, vi har hørt til BSA, siden indiske Mahindra Group i slutningen af 2020 meddelte, at man ville genoplive det hæderkronede motorcykelmærke.

Derfor var det også noget af en overraskelse – eller julegave om man vil – da man på Facebooksiden "BSA Motorcykler Danmark" søndag 24. december 2023 kunne læse følgende: "Kære motorcyklister. Det er med stor glæde, at vi kan fortælle jer, at vi er blevet importør af BSA-motorcykler".

Bag Facebooksiden og den glædelige nyhed står det nordjyske firma ProAtv, som også er importør og forhandler af Royal Enfield-motorcykler i Danmark. Og altså nu også BSA.

Danske priser klar

Prisen for en BSA Gold Star 650 begynder ved 94.999 kroner, og den kan foreløbigt opleves to steder i Nordjylland: Hos ProAtv i Sæby og hos Classic-Bike i Terndrup.

Men i løbet af 2024 vil der også være mulighed for at se nyheden hos "udvalgte pop-up-butikker rundt omkring i landet" samt på årets to motorcykelmesser, der finder sted i Herning 2.-4. februar og i København 24.-25. februar.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.