MC nyheder

Cake konkurs

Den svenske producent af elektriske tohjulere, Cake, har indgivet konkursbegæring. Det oplyser producenten på sin hjemmeside.

I omkring otte år har firmaet Cake 0 Emission AB – eller blot Cake i daglig tale – med hovedsæde i Stockholm, Sverige udviklet og produceret elektriske motorcykler, knallerter og cykler. Men ikke længere.

Torsdag 1. februar 2024 indgav Cake officielt en konkursbegæring. Det oplyser Cake på sin hjemmeside og via det svenske advokatfirma Fylgia, hvorfra advokat Jakob Callmander er udpeget som kurator.

Ifølge Fylgia arbejdes der i øjeblikket på at blive lavet et "udbudsmateriale" med henblik på et "salg af virksomheden", som senere vil blive offentliggjort på Fylgia.se. 

Cake blev grundlagt af den svenske designer, entreprenør og iværksætter Stefan Ytterborn. Den første elektriske Cake-motorcykel var en offroad-model med navnet "Kalk", som debuterede i 2018.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.