MC sport

Aflysning og ændringer rammer MotoGP

MotoGP-kalenderen må løbende opdateres på grund af komplikationer omkring Covid-19-pandemien. Senest er det australske GP blevet aflyst, men samtidig er en ny bane og ændrede datoer tilføjet 2021-kalenderen.

Der bliver ingen hjemmebane-GP på Phillip Island for den Moto2-førerende australier Remy Gardner, da Red Bull Australian Motorcycle Grand Prix nu er fjernet fra MotoGP-kalenderen i 2021.

Samtidig er Grande Premio do Algarve dog tilføjet i november, og Malaysia Motorcykel Grand Prix er samtidig rykket en uge frem.

Denne nyhed følger efter, at det amerikanske GP blev rykket til oktober, hvor det japanske GP skulle havde fundet sted – men desværre også måtte aflyses for 2021-sæsonen.

Opdateret MotoGP-kalender for 2021:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.