MC sport

Ducati vinder – men Yamaha fører

Bagnaia vandt for Ducati i weekendens MotoGP på Jerez de la Frontera, men med andenpladsen i det spanske GP udbyggede Quartararo på Yamaha sin samlede føring i mesterskabet.   

For andet år i træk vandt Ducati MotoGP-racet søndagens race på Circuito de Jerez i sjette runde af MotoGP verdensmesterskabet 2022.

 

Efter Jack Millers sejr sidste år, var det denne gang Francesco Bagnaia, der i overbevisende stil kørte sin Desmosedici GP fra pole til det øverste trin på podiet.

Ducati Lenovo Teams italienske kører tog føringen fra første sving, og Bagnaia var derefter i stand til at holde et overbevisende tempo, der var nok til at holde både den hårdt kæmpende mestreskabsfører Fabio Quartararo og resten af feltet bagefter indtil målstregen.

Sejeren i det spanske GP var Bagnaias femte i MotoGP, men hans første i år – hvilket rykker den italienske kører op på en femteplads i den samlede stilling – 33 point efter Yamahas førende Quartararo.

Jack Miller havde en hård fight om de efterfølgende tre pladser med først Hondas Marc Márquez og derefter Aprilias Aleix Espargaro. Under en hård duel redde Márquez på knæ og albue akkurat en monsterudskridning på forhjulet i start/mål-kurven, hvor Espargaro kom forbi på tredjepladsen, imens Márquez bevarede fjerde pladsen lige foran Miller over målstregen.

Mandag forbliver MotoGP-kørerne i Jerez de la Frontera for at teste efter løbet, inden det franske GP finder sted fra 13.-15. maj på Circuit Bugatti i Le Mans.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.